2015. febr. 21.

Bolyhoska


Első bejegyzésem az évben, de készül egy másik is egy könyvről, szóval készüljetek!
Ezt a farkast ajándékba készítettem karácsonyra. Ja, hogy most február van? Sebaj. Megkésett karácsonyi ajándék! Ez a kifogás mindig beválik.
Akrillal, vízfestékkel és temperával készült, de nagyrészt akrillal. Kb 70-100 órán át tartott az elkészítése. A kép még nem adja vissza az eredeti színeket, de majd jobb fényviszonyok között is csinálok majd róla fotót. Ebben az évben a színkeverést fogom gyakorolni, szóval több ilyen stílusú képre is lehet számítani tőlem.
Köszönöm, hogy megnézted!

Az erő legyen veletek!

1 megjegyzés:

Nira Shalom írta...

Helló, NIRA SHALOM vagyok, azért vagyok itt, hogy elküldjem ezt a jó hírt az egész világnak arról, hogyan kaptam vissza volt szerelmemet. Megőrültem, amikor a szerelmem elhagyott egy másik lányért a múlt hónapban, de amikor találkozom egy barátommal, aki bemutatja Baba Wale da Wisemant, a nagy hírnököt, elmeséltem a problémámat Baba Wale-nek arról, hogyan hagyott el a volt szerelmem. hogyan kellett elhelyezkednem egy nagyon nagy cégnél. Csak azt mondta nekem, hogy a megfelelő helyre jöttem, ahol minden mellékhatás nélkül teljesítem a szívem vágyait. Elmondta, mit kell tennem, Miután megtörtént, A következő 2 napban a szerelmem felhívott telefonon, és sajnálta, hogy eddig élt velem, és a következő egy hétben is, miután a szerelmem felhívott bocsánatért könyörögjek, interjúra hívtak a kívánt cégembe, ha felügyelőként dolgozhatnék. Annyira boldog és levert vagyok, hogy ezt el kell mondanom az egész világnak, hogyan segít Baba Wale teljesíteni szívem vágyát. Baba Wale mindenféle varázslat és jó varázslat specialistája. Ha bármilyen segítségre van szüksége, forduljon Baba Wale-hez a következő e-mail címen: babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp: +12544131991 Köszönöm később

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...